Висцерална хиропрактика – Мануална терапия на вътрешните органи

Точна диагностика на състоянието на вътрешните органи с помощта на особена система от палпации и бързо възстановяване на функциите им с помощта на специални физически манипулации/масаж, натиск, вибрации и др./.

Супер ефективна система, водеща до мощно оздравително и подмладяващо действие на целия организъм!

Работа с други хора и самоизцеление.

 

            Висцералната хиропрактика е един от най-древните методи на старославянската медицина. Възродена е от дълбините на вековете от професора по народна медицина Александър Тимофеевич Огулов.

            Още в дълбока древност, нашите старославянски влъхви – целители са владеели уникален метод за диагностика и лечение на вътрешните органи. Акцентът е бил върху стомашно-чревния тракт, като главна, приоритетна система в човешкото тяло, от която на първо място зависи здравето на човека.

            Практиката показва, че при повечето хора има ако не явни, то скрити нарушения в работата на стомашно-чревния тракт, които не се проявяват дори при наличие на сериозна патология. Затова човек често живее с илюзията, че е здрав, като си мисли: „ Ако нищо не ме боли, значи всичко е наред!” Уви, за голямо съжаление, това не винаги е така и заболяването заварва човека неподготвен.

            Принципите на диагностика и лечение на вътрешните органи във висцералната хиропрактика, както всичко Божествено, са удивително лесни, точни и изключително ефективни.

            Когато органите, връзките и съдовете са здрави, те са толкова меки и еластични, че дори при силен натиск върху тях, не възниква усещане за болка. С влошаване на състоянието им, те стават все по-твърди и по-спазмирани. При палпация на такъв орган, човек изпитва болка.

            Специалният начин на палпация във висцералната хиропрактика, позволява с голяма точност да се диагностицират органите и да се открият неизявени заболявания и заболявания в ранен стадий, които не могат да се диагностицират с нито едни от другите методи на традиционната и нетрадиционна медицина!

            Изучаването на рефлекторните зони, особеностите на функционирането на вътрешните органи и скритите взаимовръзки, както и на енергийните канали на човека, ще ви позволи да разберете първопричините на много заболявания. Ще получите  отговор на безброй интересни въпроси относно функционирането на нашия организъм, които съвременната медицината не коментира.

            Чрез извършване на специфични манипулации /разтягане, наместване, притискане, вибрации и др./ върху проблемните органи, много бързо и ефективно се възстановяват функциите им, независимо от това, каква диагноза е била поставена!

  • Не гръбначният стълб, а стомашно-чревният тракт е най-важната, приоритетна система в човешкото тяло!
  • От стомашно-чревния тракт започват почти всички заболявания и човек не може да бъде здрав, ако там има някакви нарушения! От състоянието на корема зависят здравето, младостта, енергичността, силата и стройната фигура!

 

ТОЗИ МЕТОД:

  • Лишава човека от всички илюзии, относно неговото здраве и му показва реалното състояние на организма!
  • Позволява да се проведе точна диагностика на органите на стомашно-чревния тракт и други системи в тялото и за кратко време да се възстановят техните функции.
  • Чрез премахване на спазмите от основни артерии, ефективно се възстановява кръвообръщението в цялото тяло!
  • Възстановява се единството на организма и се виждат скрити причини за много заболявания!
  • Самодиагностиката и самоизцелението, които се изучават на семинара, позволяват на човека успешно сам да диагностицира и да отстранява здравословните си проблеми, както и ефективно да контролира състоянието на тялото си!

 

Оказва се мощно лечебно и подмладяващо въздействие върху целия организъм!

Предстоящи дати

 

On line

Предстоящи дати

Присъствено

Предстоящи дати