Система „МАКС-ПЛЮС“

Уникален научнообоснован метод за възстановяване на здравето, регенерация на организма и съзнателно управление на имунитета!

Живеем в много сложно време, когато нашето тяло, както и  имунната ни система са изложени на все по-опасна външна агресия от вируси, гъбички, различни други инфекции и паразити, което стана възможно поради  изключително замърсената храна и околна среда, радиация, повишен стрес. Под въздействието на всички тези фактори, дори нашите собствени клетки излизат извън контрола на имунната система, превръщайки се в патологично променени, причинявайки много опасни заболявания, включително онкология!

Тази ситуация, за съжаление, се влошава и ще продължи да се влошава!

И атаката срещу човечеството от вируса COVID-19, подобно на други бъдещи опасни вируси и болести, също не е последна!

 В такава ситуация не бива да разчитате на животоспасяващи ваксини! Докато се създадат за едни болести, други се появяват! И дали е възможно да има  достатъчно от тях за всички? Докато се създават ваксини срещу някои заболявания, се появяват няколко други, нови, процесът и лавинообразен!

И ако си зададем въпроса „какво да правя?“, Отговорът е очевиден! 

 Единственото, което може да ни спаси сега, е пълното възстановяване на имунната ни система. Единствено здравата, добре работеща имунна система, с пълноценната си и ефективна своя работа, може да ни предпази от всякакви, дори най-опасни  инфекции и болести, настоящи и бъдещи, без значение колко страшни са те!

 За наше голямо щастие има такава система, която наистина е в състояние напълно да възстанови имунната ни система, да възстанови състоянието на човешкото здраве дори при най-сложните заболявания!

Има такава система, която наистина е способна да постави надежден щит пред всяка външна агресия и да запази силата, здравето, енергията и активното ни дълголетие!

Възползвайте се, скъпи приятели, от възможността, да усвоите тази революционна  методиката, която с радост ви предлагам в лицето на системата „МАКС-ПЛЮС”!

Аз с голямо желание и вдъхновение ще я представя на вашето внимание!

*************************************

Дадената уникална система се появи в Русия преди няколко години. Неин създател е Александър Максимович Арбузов – биохимик, клиничен психолог.

Причината за създаването на тази техника са поредица драматични събития, които са се случили в неговото семейство.

Съпругата му е починала от много рядко заболяване, наречено „синдром на Гудпасчър“. Досега причините за него не са известни и следователно няма лечение. Заболяването обикновено се развива бързо и е с фатален изход. Досега в света не е имало нито един човек, който да е оцелял от тази болест!

Освен това, тази смъртоносна болест, като правило, се наследява от децата на болните и то основно от момчетата. Практиката показва, че симптомите на заболяването започват да се появяват при децата, обикновено на възраст 18-19 години. По време на смъртта на съпругата си 15-годишният син Владислав остава в ръцете на Александър. Така, за неговото спасение, Александър има не повече от три години!

Именно страхът да загуби, след жена си и единствения си син и голямото желание да го спаси, кара Александър да започне да търси начини за решаване на този проблем!

По този начин, Александър се задълбочава в изучаването на физиология, биохимия, имунология и други области на медицината, постепенно създавайки свои собствени методи за лечение!

На 18-годишна възраст синът му Владислав наистина започна да показва първите признаци на това фатално заболяване, но, за щастие, Александър вече е намерил начини да реши този проблем!

В резултат на усърдна работа, задълбочени изследвания и експерименти, той създава уникална система, която позволява на човек да управлява работата на имунната система и в сравнително кратко време да възстанови своето здраве дори при такива сериозни заболявания като, онкология, СПИН, диабет, автоимунни заболявания и др.

Александър Арбузов нарича своята методология “РУНИ”, което означава “РЪЧНО (или СЪЗНАТЕЛНО) УПРАВЛЕНИЕ НА ИМУНИТЕТА”

 

След появата на системата „РУНИ“, Александър създава собствен  център в град Уфа. Все повече и повече хора със сериозни заболявания идват при него не само от различни градове на Русия, но и от други страни. Резултатите, които системата на Арбузов постига, са просто невероятни! В много случаи се наблюдава възстановяване на пациентите, дори в последните етапи на онкология! Всички случаи на изцеление са документирани!

В момента все повече имунолози, известни онколози и други медицински специалисти работят с центъра на Арбузов.

Искрено искам да споделя с вас, скъпи приятели, че тази система дълбоко ме развълнува и ме докосна, и веднага след като се запознах с нея, в сърцето си вече знаех, че запознанството ми с нея не е случайно!

Знам, че отсега нататък тази удивителна система и нейното разпространение и популяризиране в Русия и България ще заемат голямо място в живота ми! Аз го приемам за себе си, буквално като мисия!

Когато изучавах метода „РУНИ“, аз ясно видях как може да бъде подсилен от някои практики на моята школа и към този момент съм подготвил подобрена версия на тази система и постоянно продължавам работа върху нейното усъвършенствоване!

 

Исках да й дам ново име и я нарекох система „MAКС-ПЛЮС“, където

„МА“ означава „Метод на Арбузов“,

“КС” – “Кузнецов Сергей”

„ПЛЮС“ Означава „синтез, добавяне, ново качество“!

********************

В момента не само аз, но и моите ученици, овладели дадена методика, активно използваме я в своята работа с изключително висок ефект!

*******************************************

Предимства на системата “ МАКС-ПЛЮС “ в

сравнение с метода „РУНИ“:

-Перфектно адаптирана за хора без медицинско образование и без опит в медитацията;

– Включва дълбока работа с първопричините на заболяванията – стрес, страхове, чувство за вина и обида, потиснати емоции и т.н., външни негативни влияния и др.

– Включва редица уникални езотерични, духовни и авторски практики, които значително засилват ефекта от работата;

– Всяко упражнение, всяка практика се предхожда от подробно предварително обяснение, като се използват работни схеми, снимки и материали, специално подготвени за участниците в семинара;

Програма на семинара

Първи етап –  внимателно разглеждаме физическите, емоционални и духовни причини за заболяванията.

Втори етап – След усвояването на тази техника, получаваме необходимите знания за работата на имунната система и за процесите, които се случват в тялото на човека.

Трети етап –  ще придобиете  безценното изкуство да се избавите от стреса, страха и други негативни емоции, без което възстановяването на здравето е просто невъзможно, тъй като повечето от сериозните заболявания (до 80-90%) имат психосоматичен характер!

Четвърти етап –  с помощта на специални медитативни практики, използвайки придобитите знания за работа на имунната система, в комбинация със своята ментална сила, силата на своето намерение и потенциала на своя главния мозък, ние ще се обучаваме с вас на изкуството на съзнателно управляване на работата на своята имунна система, което до сега не е правено от никой в света все още!

Тези практики ще бъдат насочени към пълно възстановяване и нормализиране на всички основни имунни процеси, за възстановяване на противораковия имунитет, за премахване на вече съществуващи туморни образувания, за премахване на причини на автоимунните заболявания, за противопаразитарно изчистване на организма, за възстановяване работата на ендокринната система, за изчистване на кръвоносните съдове, за регенерация и подмладяване на организма с помощта на активизация на стволови клетки, възстановяване на потенциала на главния мозък и др.

 

Добре дошли!

Предстоящи дати

 

On line

Предстоящи дати

Присъствено

Предстоящи дати