Повече за

Сергей Викторович Кузнецов

Специалист по нетрадиционна медицина и професионален лечител с повече от 25 години опит в Русия и зад граница. Езотеричен психолог, РЕЙКИ Мастер-Учител.

В работния ми арсенал има редица уникални лечебни практики – приложна кинезиология, енергийно и духовно целителство, висцерална хиропрактика, различни видове лечебен масаж, енергийно хилърство, мануална терапия, остеопатични техники, РЕЙКИ, ФОРСАЖ, ЮМЕЙ-ХО –терапия и др.

Моите семинари, лекции и лечебни сеанси се посрещат неизменно с голям интерес не само в Русия, а и в Унгария, България, Словакия.
Основател и ръководител на школа за езотерика и духовно развитие „АТЛАНТИС”, която хармонично съчетава традиционна и нетрадиционна медицина, езотерика, духовна философия, психология и парапсихология, различни оздравителни системи и др.

Главна цел на школата е хармонично физическо, психическо и духовно развитие на човека.

Дипломи и сертификати 

Диплома за Рейки Мастер от Международна Асоциация Рейки

Удостоверение за завършени курсове по Ангелска терапия от Международна Асоциация Рейки

Диплома за завършено 1 ниво АРОЛО от Международна Асоциация Рейки

Удостоверение за завършени курсове по Ангелска терапия от Международна Асоциация Рейки

Диплома за учител по Ангелска терапия от Международна Асоциация Рейки

Диплома за завършено 1 ниво АРОЛО ТИФАР от Международна Асоциация Рейки

диплома за завършено 2 ниво по Активна Духовна Терапия от Международна Асоциация Рейки

Сертификат за завършен курс по метод ФОРСАЖ от Ю.Т.Яценко

Диплома за завършен курс Рейки Мастер от Словашка Асоциация Рейки

Диплома Ангели на Атлантида от Е. Штром

Сертификат за завършен курс Искуството за постигане на жизнени цели

Диплома за завършено 3 ниво по Активна Духовна Терапия от Международна Асоциация Рейки

Диплома за завършено 2 ниво АРОЛО от Международна Асоциация Рейки

Диплома за завършено 1 ниво по Активна Духовна Терапия от Международна Асоциация Рейки

Диплома за завършен курс АРОЛО ТИФАР 2 ниво от Международна Асоциация Рейки

Удостоверение за специалист по лечебен и спортен масаж от Академия за физическа култура и спорт гр. Краснодар

Удостоверение за завършено 1 ниво школа ДЕИР

МОЯТ ГЛАВЕН ДУХОВЕН УЧИТЕЛ

Екхард  Щром

 

Екхард Щром е роден през 1950 г. в гр. Верден, Германия и е зодия Близнаци. Удивителни спиритуални способности проявява още като съвсем малко дете. От четири годишна възраст Екхард е можел да вижда ангели, архангели и други представители на духовния свят и да общува с тях. Баща му забелязва неговите необикновени способности и винаги се е стараел да поддържа и развива в сина си този дар.

На десетгодишна възраст, работейки под ръководството на баща си, той получава първия си целителски опит. Направляван от ангелите /Духовните сили/, той поставя ръцете си върху болните места на човека и става канал за лечебни ангелски енергии. Така лекува първите си пациенти. По време на сеансите чува обясненията на ангелите относно причините за заболяването на човека, което му позволява по-бързо и лесно да решава проблемите.

Той е само на 10 години, а мълвата за необикновените му способности се разпространява извън пределите на родния му град и при него идват хора от цялата страна. Сред тях са не само болни, а и хора с тежки жизнени проблеми. И в тези случаи Екхард е влизал в контакт с ангела-пазител на съответния човек и му е предавал послание с информация по какъв начин може да се реши проблемът.

Така, постепенно, Екхард става все по-популярен в Германия.

Учи в колеж по лека промишленост, а след това започва активно да работи в сферата на туристическия бизнес.

По това време Екхард Щром е вече авторитетен и популярен езотерик и лечител. Славата му на човек с удивителни способности и Божествен лечителски дар се разпространява извън пределите на Германия.

Туристическият бизнес го привлича с това, че му дава възможност да пътешества по света, да се обучава при известни лечители и духовни учители. Търси контакти и се обучава при шамани от северните народи и индиански племена. След това той сам обменя с тях своя опит и знания.

През 1987 година архангел Уриел / Уриил – християнска трансформация /дарява Екхард със способността да чете Хрониките на Акаша /информационно поле на Вселената, съхраняващо в себе си информация за всички събития в мирозданието/.

Веднага след това, ангели възлагат на Екхард специална мисия. Като използва своята дарба и с помощта на ангелите, той започва работа с Хрониките на Акаша, с цел възраждане на древните духовни практики на Атлантида, изчезнали от лицето на Земята след гибелта на Атлантийската цивилизация. От тези практики сега човечеството остро се нуждае във връзка с прехода в шеста раса.

Следвайки указанията на ангелите, Екхард Щром работи с Хрониките на Акаша и през 90-те години на миналия век възражда една от най-древните и популярни духовни практики на Атлантида – система за общуване и работа на атлантийците с ангелската йерархия /с ангелски същности или света на ангелите/.

Тези практики са били широко разпространени на континента и са се ползвали с голяма популярност. Атлантийците са използвали особени медитативни техники и са влизали в контакт с определени ангели, за да получат помощ в различни ситуации – самолечение и лечение на други хора, на животни и растения, за изчистване на пространства, развитие на способности, при обучение, за работа, взаимоотношения, работа със ситуации др.

Благодарение на високото си духовно ниво и силно развити психични способности, атлантийците са притежавали задълбочени познания за духовния свят. Те са познавали ангелската символика, цветовете и космическите имена на ангелите, както и сферата на дейност на всеки ангел.

Всички тези уникални древни знания, в техния чист вид, благодарение на Екхард Щром се възраждат. Това без съмнение е огромната заслуга на Е. Щром пред цялото човечество.