Практически курс

Работа с Родовата Карма

Хармонизиране на минало, настояще и бъдеще

Ако вярвате в себе си и сте отворени към духовния свят

Ако вярване, че с помощта на своята духовна сила, силата на мисълта и енергията на любовта, можете да измените към по-добро живота си и живота на своите деца и близки хора заповядайте на семинара!

 

„РАБОТА С ЛИЧНА И РОДОВА КАРМА, ОТВАРЯНЕ НА РОДОВИТЕ КАНАЛИ. ХАРМОНИЗАЦИЯ НА НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО

Отрицателната родова карма, оказва огромно негативно влияние не само на качеството на нашия живот, но и на целия ни род, вследствие на натрупаното огромно количество негатив във вид на обиди, претенции, конфликти, насилие, убийства и т.н., както вътре в рода, така и между членовете на рода ни и другите хора.

Дълбоката духовна работа, основана преди всичко на техниката за покаяние и прошка, работата с енергията на Любовта и редица уникални езотерични практики, позволява ефективното отработване(неутрализиране) на отрицателната карма на рода. Възстановяване на хармонията и единството с предците ни на финно ниво и възраждане на родовия потенциал.

Провежданата на семинара работа оказва мощно всестранно очистващо и хармонизиращо въздействие на здравето и съдбата не само на човека, но и на целия му род.

Всички ние периодично се сблъскваме с различни трудности и проблеми, свързани със здраве, финансова стабилност, взаимоотношения с други хора и т.н.

В определени моменти проблемите на нашите близки стават наши лични проблеми и започваме да си задаваме риторичния въпрос:

„ Откъде тези проблеми идват в живота ми?

На този въпрос може да има различни отговори, но един от тях без съмнение е свързан с нашата лична отрицателна карма, както и с негативната карма на нашия род.

Следователно, когато отработваме своята отрицателна карма и кармата на своя род / такава възможност има всеки!/, ние можем в значителна степен за променим към по-добро своя живот и съдбата на своя род.

Ако вярвате в себе си и сте отворени към духовния свят

Ако вярване, че с помощта на своята духовна сила, силата на

мисълта и енергията на любовта, можете да измените към по-добро

живота си и живота на своите деца и близки хора

заповядайте на семинара!

Програма :

I част

Теория и духовна философия

  • Класификация на видовете карма
  • Как се формират семейната и родовата карма
  • Защо семейната карма е ключова
  • Духовна и енергоинформационна обосновка на механизмите за отработване на негативната карма

 

II част

Практическа работа

  • Отработка на личната карма до първоизточника на рода
  • Работа с негативната карма на деца и активизиране на енергията на тяхната родова карма
  • Работа с важни за нас хора
  • Хармонизация на своето бъдеще и бъдещето на нашите деца и близки хора чрез родовите енергии

 

Технологията за кармична работа е оригинална и се осъществява с помощта на специфични медитации, Ангели на кармата, техника на покаятние и прошка, енергията на любовта и работа с чакрите. Тя винаги дава прекрасни резултати.

След семинара вие ще можете да практикувате самостоятелно и така ще продължите да подобрявате качеството на вашия живот и живота на вашите деца.

Когато работят с тази технология, специалистите по нетрадиционна медицина, психология и парапсихология, значително ще повишат качеството на своята работа.

Предстоящи дати

 

On line

Предстоящи дати

Присъствено

Предстоящи дати