Физически и духовни негативни последици от аборта. Работа с неродени деца

 

За съжаление, абортът в съвременния свят отдавна се е превърнал в обичайно и широко разпространено явление.

 И ако се знае много за физическите и емоционални негативни последици за една жена, то почти нищо не се знае за негативните последици по отношение на нейната енергетика, съдба, благополучието на семейството, другите й деца и енергията на семейството!

Но именно те понякога могат да бъдат разрушителни за здравето и съдбата на една жена!

Да започнем с негативните физически последствия.

При изкуствено прекъсване на бременността 10-20% от жените развиват гинекологични заболявания, често обострящи хронични заболявания на женските полови органи. Съществува риск от инфекция по време на аборт и разпространението на инфекцията може да доведе до развитие на метроендометрит, параметрит, метрит, тазов перитонит.

Доста често след аборт се наблюдават останки от феталното яйце.

При забавяне на части от феталното яйце се препоръчва повторно кюртаж на матката.

Също така чести усложнения са нарушаване на менструалния цикъл.

Най-тежкото усложнение е перфорацията на матката, но е много рядко. Дългосрочните последици от изкуствения аборт могат да бъдат вторично безплодие, заплашващ спонтанен аборт, спонтанни аборти, тубарна бременност, обичаен спонтанен аборт.

Прекъсването на бременността може да причини нарушения на нервната система. В първите месеци след аборта се повишава възбудимостта. В допълнение, абортът, като психическа травма, може да причини развитие на психастения и обсесивно-компулсивни разстройства.

Енергийни, кармични, семейни и родови негативни последици.

Ние сме брънка във веригата на семейството. Чрез нас енергията се предава на нашите потомци. Особено абортите сериозно възпрепятстват този процес.

Освен това една жена след аборт е подсъзнателно в траур и си забранява да се радва.

Съпруг или партньор също се оказва в траур заради нея. В резултат на това той може да започне да търси друга жена за себе си и връзките често се разрушават поради тази причина.

Децата също страдат. Подсъзнателно те могат да изпитват агресия към родителите си, тъй като осъзнават, че могат да бъдат абортирани.

Някои деца, дори подсъзнателно, може да се чувстват виновни за неродения брат или сестра и следователно да си забранят всички благословии на живота.

В допълнение, душата на неродено дете може да остане в аурата на майката, причинявайки тя да бъде обладана. Също така може сериозно да попречи на развитието на плода при следващи бременности.

За тези и други негативни последици ще говорим подробно на нашата среща.

Освен това на нашата среща ще извършим необходимата работа, за да неутрализираме всички възможни негативни последици от аборта и да приемем неродени деца.

Използваните практики оказват изключително благотворно влияние не само върху съдбата и здравето на самата майка, но и на всички членове на нейното семейство и род!

Това обучение е предназначено за майки на неродени деца, както и за всички, които възнамеряват да продължат да използват тези практики, за да помагат на другите.

 

Предстоящи дати

 

On line

Предстоящи дати

Присъствено

Предстоящи дати