Ментална терапия

Хармоничен синтез от най-добрите световни антистресови технологии, позволяващи мигновенно освобождаване на човека от най-тежки стресове, депресии, страхове, фобии, чувство на вина, обида, завист, работа със зависимости и други негативни психоемоционални състояния. Възстановяване на нервната система. Хармонизиране на биоритмите.

Отстраняване на първопричините на заболяванията на информационно ниво.

Работа със ситуации. Включване на резервите на подсъзнанието.

От столетия сред хората е популярна поговорката „Всички проблеми са от нервите”, защото в нея е скрит дълбок смисъл. В 80% от случаите, опасни и коварни стресови състояния /чувство за вина, обида, депресия, агресивност, вътрешен дискомфорт и др./ са в основата на различни телесни и душевни заболявания.

Този неоспорим факт означава, че без дълбоко изчистване на съзнанието и подсъзнанието на човека от преживените стресове и нормализация на психоемоционалното му състояние, лечение не е възможно!

Предлаганият на вашето внимание метод е хармоничен синтез от редица елитни антистресови технологии. Включват се и авторски методики на преподавателя, които бързо и ефективно решават вече изброените проблеми.

Базова основа на менталната терапия е методът „ФОРСАЖ”. Автор на метода „ФОРСАЖ” е Юлия Тимофеева Яценко – к.м.н., лекар-психиатър, висококвалифициран рефлексотерапевт, член на Международната академия по интегративна медицина и известен руски учен. Тя е открила, че човешкото тяло има редица специфични точки и зони, които са директно свързани както с подсъзнанието на човека, така и с неговата ментална и емоционална сфера.

Въздействието върху тези точки и зони позволява за кратко време /понякога и само за един сеанс/, да се премахнат от човека тежки стресове и да се нормализира психоемоционалното му състояние.

Ефектът е 100% и премахнатите състояния никога повече не се връщат в човека!

Менталната терапия е лесна и достъпна за всички хора, независимо от възраст и ниво на подготовка!

Когато усвоите този метод, вие ще можете самостоятелно и без странична помощ да се освободите от всички натрупани стресове и да нормализирате своето психическо и душевно състояние.

Ще можете бързо и ефективно да помогнете и на своите близки и на всички, които имат необходимост от такава корекция.

Чрез този метод ще успеете в значителна степен да възстановите физическото и психическото си здраве и да имате контрол над тях занапред в живота си. Тази терапия има прекрасен лечебен и подмладяващ ефект!

Изключително ценен метод за психолози, психотерапевти и всички специалисти, които работят в сферата на здравеопазването.

Практиката отдавна е доказала високата ефективност на менталната терапия за корекция на жизнени ситуации, възстановяване на хармонични отношения, подобряване на бизнеса, кариерата и дори за програмиране на бъдещето!

Няма аналог в света!

Предстоящи дати

 

On line

Предстоящи дати

Присъствено

Предстоящи дати