Ангели на Атлантида

Ангели…Много хора ги възприемат като мистични същества или приказни герои.

Всички религиозни и духовни учения, всички велики посветени и духовни учители на човечеството, винаги уверено са доказвали тяхното съществуване и дори са учили как може да се общува с тях.

Известно е, че в древна Атлантида духовните практики за общуване с Ангели са се ползвали с голяма популярност.

Дори съвременната наука постепенно започва да признава тяхното съществуване…

От цялата си душа ви каним да потънете в удивителния духовен свят, в който Ангелите ще станат ваши верни и надеждни приятели, помощници и покровители!

През 90-те години на миналия век един от най-изявените духовни учители на съвременността – Екхард Щром, който е доктор по теология, доктор по метафизика, известен езотеричен писател и президент на Международната Рейки Асоциация, благодарение на своите удивителни способности и под ръководство свише, успява да възроди древни атлантийски практики за работа с Ангелите. Благодарение на това човечеството отново си връща изгубените някога „духовни перли” на Атлантида.

На семинара ще се запознаете с космическите имена, сакралните символи и послания на Ангелите.

С помощта на тези светли и обичащи ни Божествени същества, вие ще се научите успешно да решавате най-различни проблеми и задачи. С огромна радост Ангелите ще ви помогнат в семейни и битови проблеми, за работа и бизнес, при решаване на спорове и конфликти, за възстановяване на хармонични отношения. Ще се научите с помощта на Ангелите да бъдете полезни и на други хора.

Когато станете проводници на чистите духовни Ангелски енергии, вие ще придобиете безценен дар за изцеление на Тялото, Душата и Духа!

Ще се научите да общувате със своя Ангел-Пазител, да се съветвате с него и да получавате от него послания!

На нивото за напреднали ще усвоите как с помощта на удивително ефективни древни атлантийски Ангелски ритуали успешно да решавате и най-сериозни жизнени проблеми, да работите с Архангели и дори да получавате информация от Хрониките на Акаша!

На нашия семинар ви очаква и изключително важно духовно тържествено събитие – предстои ви Ангелско посвещение, което разкрива в човека особени духовни канали и му позволява да работи с Ангелите максимално ефективно!

Предстоящи дати

 

On line

Предстоящи дати

Присъствено

Предстоящи дати

 

КУРС-ПОСВЕЩЕНИЕ

N

Оригинална древноатлантийска система за работа с Ангели!

N

Знания, възродени от Велики Духовни учители от Висши духовни източници!

Ангели на Атлантида

1 ниво

От цялата си душа Ви каня да се потопите в удивителния, пълен с нови, огромни възможности свят на Ангелски енергии, където Ангелите ще станат Ваши верни и надеждни приятели, помощници и покровители!

На семинара Вие ще научите много нови и интересни неща за Ангелската йерархия и ще се научите да работите с Ангелите на високо професионално ниво, на базата на знанията за техните символи, имена, послания и особените техники за взаимодействие с тях!

С помощта на Ангелите Вие ще се научите успешно да помагате на себе си и на другите хора в работата, кариерата и бизнеса, да отстранявате спорове, недоразумения и конфликти, да изцелявате животни и растения, а с помощта на уникален древноатлантийски ритуал Вие получавате възможност успешно да решавате най-сериозни жизнени проблеми!

С помощта на Ангели-лечители Вие усвоявате удивителна по своята ефективност лечебна Ангелска терапия, където получавате уникалната възможност да станете проводници на чисти, живи Ангелски енергии и ефективно да работите с разнообразни телесни, душевни и духовни проблеми!

Един от най-вълнуващите моменти на нашия семинар, за Вас несъмнено е усвояването на изкуството за общуване с Вашия Ангел-Хранител, от когото ще се научите да получавате съвети и послания!

На нашата среща Ви очаква важен духовен празник! Предстои Ви провеждане на ритуал Ангелско посвещение, което помага за отварянето у човека на особени духовни канали, което му позволява да работи максимално ефективно с Ангелите! Посвещението също гарантира на човек помощ, защита и покровителство от Ангелската йерархия!

 

КУРС-ПОСВЕЩЕНИЕ

N

Оригинална древноатлантийска система за работа с Ангели!

N

Знания, възродени от Велики Духовни учители от Висши духовни източници!

Ангели на Атлантида

 2 ниво

Програма:

  •  Имена, цветове, послания на Архангелите и методи за работа с тях
  • Различия между Ангели и Архангели
  • Универсална лечебна терапия, с помощта на Ангелските и Архангелските енергии
  • Медитации с «Кралските Ангели» за хармонизиране на всички сфери на живота
  • Практики за ергийно изчистване и развитие на способностите
  • Уникални древноатлантски ритуали за решение на жизнени проблеми
  • «Голям Лечебен Ангелски ритуал»
  • Получаване на послания от Архангелите
  • Архангелско посвещение

 

 

КУРС-ПОСВЕЩЕНИЕ

N

Оригинална древноатлантийска система за работа с Ангели!

N

Знания, възродени от Велики Духовни учители от Висши духовни източници!

Ангели на Атлантида

3 ниво

Дарбата на истинското духовно изцеление, заедно с посвещението, мога да предам не само на Рейки Мастерите от моята школа.

Могат да го овладеят всички мои ученици, които са преминали двете нива от курса посвещение – Ангели на Атлантида.

Истинското духовно майсторство е не само когато си просто канал на чисти ангелски енергии!

Това е нещо повече!

Истинското духовно майсторство е особено явление, когато човек премине на много по-дълбоко ниво на взаимодействие с Ангелите!

В такова състояние човек се превръща в толкова мощен канал на Ангелски енергии, че самите Ангели започват да извършват необходимата работа чрез него!

Така например, ако това е лечебен процес, тогава Ангелите прочитат цялата необходима диагностична информация за клиента.

След това Ангелите започват да насочват ръцете на лечителя, който извършвайки магически пасове, има мощен и дълбок лечебен ефект върху човек на Телесно, Душевно и Духовно ниво!

  Това е рядък дар, достъпен за малцина и трудно описуем с думи!

Малко, дори известни лечители могат да се похвалят с него в наше време!

И такъв удивителен дар на Духовния свят вече може да получи всеки човек, който активно следва пътя на духовното развитие!

  За това е и дар!

В бъдеще можете да използвате новите си способности, за да лекувате себе си, други хора, животни, растения, за изчистване на пространството, за успешна кариера, за разрешаване на проблемни житейски ситуации и много други.

На нашата среща ще развиете способността да получавате послания от Ангели и Архангели, ще научите техники за бързо изцеление, ще се научите да взаимодействате по-дълбоко и ефективно с Ангели и Архангели, за да помагате на себе си и на другите в различни области на живота!